VALPARNA 6 veckor

Fattar inte att valparna redan är 6 veckor, tiden går så fort och de utvecklas för varje dag, nästan varje timme numera.
Upptäckte i morse att de såg så gängliga ut och igår var dom som runda bollar.Evita njuter med kisande ögon då Lukas gossar med henne

Nu har valparna haft fullt upp för varje dag är det någon på besök här och då är dom precis som barn, visar sin jobbiga sida, busar, biter och naturligtvis kissar överallt utom på utlagda tidningarna.Köpte en tomteluva med långa flätor för jag tänkte ta et fint julkort på de små, de blev jätte glada när jag visade tomteluvan till den och omedelbart fick de tag i flätorna och började kampa. Ja något fel på deras kamp kan man inte skylla på att de har.För övrigt är de ju precis som valpar skall vara - busiga och nyfiken.Mia (barnbarn från Umeå) kom hit i söndags sedan hon varit uppe i Jukkajärvi/Kiruna och masserat en massa hästar. Hon sov över här bara en natt, men hennes plats var hela tiden här i valparnas bädd där hon saatt och fick otroligt med bussar och bus. Hon ville ta alla tre med sig hem.Undrar vad de gör då rätta tomten kommer?
-Ja, vi får se!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Gud vad de är gulliga! <3

2011-12-17 @ 11:56:53
URL: http://krulligt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0