SUNE 1 år - Valparna är 8 veckor (28 dec)

Ja, tiden går fort, idag fyller Eurotop Sune The Showprice 1 år. Enligt husse så utvecklas han bra och är en härlig hund med stor nyfikenhet och aptit på livet och det bådar ju gott. Längtar fortfarande mycket efter honom. Det är synd att det är så långt till Gotland.
Sune som valp.De TRE små juvelerna som bor här hemma en vecka till, alltså över nyår, utvecklas och blir busigare och mer företagsamma för varje dag som går.
Idag har de blivit 8 veckor och har varit ute för första gången, det var bara -5 grader. River blev jätte glad och började springa runt och busa av glädje medan Elvis och Rosita kände sig för lite mer försiktigt, men det gick fort över och till slut blev det lite hårda tag. Stunden ut var inte så lång som de säkert hade önskat, jag blev lite rädd att de skulle bli kalla.Mycket besök har det varit under hela julhelgen. Mia och Yvonne har ju varit hemma och haft med sig Hero och Dipsi, så det har varit 4 generationer här. De skulle ha rest hem med tåget redan under söndagen, men på grund av vädrets makter/storm, så blev deras hemresa uppskjuten till tisdag kväll. Tågresan blev mycket jobbig för dem då det var trångt och fullt på tåget. Men nu är de hemma igen - trist då de missat sitt arbete.
Evita blev orolig och ville ha in valparna, hon var noga med att kolla dem hela tiden.

Idag har det varit besök av både stora och små, valparna blir så uppspelta och lyckliga då de får två benta kompisar. Bra också då det kommer små barn som inte är rädd för deras vassa små tänder.


Rosita vilar lite medans Elvis borstar tänderna och Adam har det mysigt i Bia bädden.
♥♥

VALPARNA 6 veckor

Fattar inte att valparna redan är 6 veckor, tiden går så fort och de utvecklas för varje dag, nästan varje timme numera.
Upptäckte i morse att de såg så gängliga ut och igår var dom som runda bollar.Evita njuter med kisande ögon då Lukas gossar med henne

Nu har valparna haft fullt upp för varje dag är det någon på besök här och då är dom precis som barn, visar sin jobbiga sida, busar, biter och naturligtvis kissar överallt utom på utlagda tidningarna.Köpte en tomteluva med långa flätor för jag tänkte ta et fint julkort på de små, de blev jätte glada när jag visade tomteluvan till den och omedelbart fick de tag i flätorna och började kampa. Ja något fel på deras kamp kan man inte skylla på att de har.För övrigt är de ju precis som valpar skall vara - busiga och nyfiken.Mia (barnbarn från Umeå) kom hit i söndags sedan hon varit uppe i Jukkajärvi/Kiruna och masserat en massa hästar. Hon sov över här bara en natt, men hennes plats var hela tiden här i valparnas bädd där hon saatt och fick otroligt med bussar och bus. Hon ville ta alla tre med sig hem.Undrar vad de gör då rätta tomten kommer?
-Ja, vi får se!

RSS 2.0