SUNE 1 år - Valparna är 8 veckor (28 dec)

Ja, tiden går fort, idag fyller Eurotop Sune The Showprice 1 år. Enligt husse så utvecklas han bra och är en härlig hund med stor nyfikenhet och aptit på livet och det bådar ju gott. Längtar fortfarande mycket efter honom. Det är synd att det är så långt till Gotland.
Sune som valp.De TRE små juvelerna som bor här hemma en vecka till, alltså över nyår, utvecklas och blir busigare och mer företagsamma för varje dag som går.
Idag har de blivit 8 veckor och har varit ute för första gången, det var bara -5 grader. River blev jätte glad och började springa runt och busa av glädje medan Elvis och Rosita kände sig för lite mer försiktigt, men det gick fort över och till slut blev det lite hårda tag. Stunden ut var inte så lång som de säkert hade önskat, jag blev lite rädd att de skulle bli kalla.Mycket besök har det varit under hela julhelgen. Mia och Yvonne har ju varit hemma och haft med sig Hero och Dipsi, så det har varit 4 generationer här. De skulle ha rest hem med tåget redan under söndagen, men på grund av vädrets makter/storm, så blev deras hemresa uppskjuten till tisdag kväll. Tågresan blev mycket jobbig för dem då det var trångt och fullt på tåget. Men nu är de hemma igen - trist då de missat sitt arbete.
Evita blev orolig och ville ha in valparna, hon var noga med att kolla dem hela tiden.

Idag har det varit besök av både stora och små, valparna blir så uppspelta och lyckliga då de får två benta kompisar. Bra också då det kommer små barn som inte är rädd för deras vassa små tänder.


Rosita vilar lite medans Elvis borstar tänderna och Adam har det mysigt i Bia bädden.
♥♥

Kommentarer
Postat av: IngBritt

Så goa valpar!:)

Evita, duktig mamma!:-)

2011-12-29 @ 20:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0